Mercedes-directeur Van Eykelenburg naar Pon

Mercedes Car Group-directeur Ernst-Jan van Eykelenburg (38) wordt met ingang van 1 december de nieuwe directeur Volkswagen Bedrijfswagens. Hij volgt de 45-jarige Willem Trip op, die de vacante positie van directeur VW Personenwagens gaat innemen.

Ernst-Jan van Eykelenburg zat nog maar acht maanden op de stoel van directeur Mercedes Car Group. Daarvoor was hij werkzaam bij Chrysler Financial Services. Een woordvoerder van Mercedes verklaarde verrast te zijn door het vertrek van Van Eykelenburg, die met onmiddellijke ingang zijn functie bij Mercedes niet meer zal uitvoeren. "Het aantrekkelijke perspectief in zijn nieuwe baan konden wij hem op korte termijn niet bieden." President-directeur Blum van de Nederlandse importeur neemt voorlopig de taken van Van Eykelenburg waar. Willem Trip heeft een lange VW-historie. Hij was ondermeer ook directeur van de vestiging in Amsterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mercedes-directeur Van Eykelenburg naar Pon - Automobielmanagement.nl

Mercedes-directeur Van Eykelenburg naar Pon

Mercedes Car Group-directeur Ernst-Jan van Eykelenburg (38) wordt met ingang van 1 december de nieuwe directeur Volkswagen Bedrijfswagens. Hij volgt de 45-jarige Willem Trip op, die de vacante positie van directeur VW Personenwagens gaat innemen.

Ernst-Jan van Eykelenburg zat nog maar acht maanden op de stoel van directeur Mercedes Car Group. Daarvoor was hij werkzaam bij Chrysler Financial Services. Een woordvoerder van Mercedes verklaarde verrast te zijn door het vertrek van Van Eykelenburg, die met onmiddellijke ingang zijn functie bij Mercedes niet meer zal uitvoeren. "Het aantrekkelijke perspectief in zijn nieuwe baan konden wij hem op korte termijn niet bieden." President-directeur Blum van de Nederlandse importeur neemt voorlopig de taken van Van Eykelenburg waar. Willem Trip heeft een lange VW-historie. Hij was ondermeer ook directeur van de vestiging in Amsterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding