Topprestaties Nederlandse Hyundai-technici in Korea

Hein Melissen van autobedrijf Knaap uit Lelystad is gekroond tot beste Hyundai-technicus van Europa. Michael Lips van autobedrijf Van Trigt uit Oud-Beijerland kreeg een eervolle vermelding en werd uitgeroepen tot Superieur Technicus.

Tijdens de tweejaarlijkse Hyundai World Skill Olympics die van 29 oktober tot en met 3 november werden gehouden streden Melissen en Lips om de titel Beste Hyundai Technicus ter Wereld. Zij namen het op tegen 73 deelnemers uit 47 landen. Op de Nederlandse kampioenschappen, die aan de wereldkampioenschappen vooraf gingen, eindigde Michael Lips op de eerste plaats en was Hein Melissen de nummer twee. Hein Melissen Van Autobedrijf Knaap uit Lelystad was dolblij met zijn prijs. “Ik ben de beste Hyundai-technicus van Europa en dat is echt iets om trots op te zijn. Ik heb de tijd genomen om de problemen te analyseren en vervolgens adequaat op te lossen. Het viel mij trouwens wel op dat de kwaliteit van alle technici hoog was. Ik kon me echt geen enkele fout of slordigheid permitteren”, aldus de 36-jarige technicus uit Lelystad, die al vijf jaar als Hyundai Eerste Autotechnicus werkzaam is. Trainingscoördinator Cees Zwetsloot van de Nederlandse Hyundai-importeur was verguld met de goede resultaten van de Nederlandse afvaardiging. “Hollandse Hyundai-technici behoren al jaren tot de wereldtop. In Nederland is het opleidingsniveau hoog en worden technische kwaliteiten door de vele trainingen voortdurend vergroot.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Werkelijk om echt trots op te zijn.
Dit is top!

Geplaatst door: Jan Muyres op
Topprestaties Nederlandse Hyundai-technici in Korea - Automobielmanagement.nl

Topprestaties Nederlandse Hyundai-technici in Korea

Hein Melissen van autobedrijf Knaap uit Lelystad is gekroond tot beste Hyundai-technicus van Europa. Michael Lips van autobedrijf Van Trigt uit Oud-Beijerland kreeg een eervolle vermelding en werd uitgeroepen tot Superieur Technicus.

Tijdens de tweejaarlijkse Hyundai World Skill Olympics die van 29 oktober tot en met 3 november werden gehouden streden Melissen en Lips om de titel Beste Hyundai Technicus ter Wereld. Zij namen het op tegen 73 deelnemers uit 47 landen. Op de Nederlandse kampioenschappen, die aan de wereldkampioenschappen vooraf gingen, eindigde Michael Lips op de eerste plaats en was Hein Melissen de nummer twee. Hein Melissen Van Autobedrijf Knaap uit Lelystad was dolblij met zijn prijs. “Ik ben de beste Hyundai-technicus van Europa en dat is echt iets om trots op te zijn. Ik heb de tijd genomen om de problemen te analyseren en vervolgens adequaat op te lossen. Het viel mij trouwens wel op dat de kwaliteit van alle technici hoog was. Ik kon me echt geen enkele fout of slordigheid permitteren”, aldus de 36-jarige technicus uit Lelystad, die al vijf jaar als Hyundai Eerste Autotechnicus werkzaam is. Trainingscoördinator Cees Zwetsloot van de Nederlandse Hyundai-importeur was verguld met de goede resultaten van de Nederlandse afvaardiging. “Hollandse Hyundai-technici behoren al jaren tot de wereldtop. In Nederland is het opleidingsniveau hoog en worden technische kwaliteiten door de vele trainingen voortdurend vergroot.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Werkelijk om echt trots op te zijn.
Dit is top!

Geplaatst door: Jan Muyres op