Geert Vermeer weg bij Circuit Park Zandvoort

Geert Vermeer, onder meer voorzitter van de NDA, stopt met ingang van 1 januari 2008 als Directeur Sportief van Circuit Park Zandvoort.

Vermeer is elf jaar op verschillende manieren betrokken geweest bij het circuit. Hij zegt een aantal redenen te hebben voor zijn besluit, maar noemt als belangrijkste zijn wens om voortaan minder operationeel actief te zijn en meer bestuurlijk. Dat sluit volgens hem beter aan bij zijn andere, uitsluitend bestuurlijke activiteiten. Vermeer is behalve NDA-voorzitter ook lid van het Bovag-hoofdbestuur, voorzitter NDA-RAI, lid van de Raad van Commissarissen bij Auto Recycling Nederland en voorzitter Hoofdbedrijfschap Detailhandel (Kroonbenoeming SER).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Geert Vermeer weg bij Circuit Park Zandvoort - Automobielmanagement.nl

Geert Vermeer weg bij Circuit Park Zandvoort

Geert Vermeer, onder meer voorzitter van de NDA, stopt met ingang van 1 januari 2008 als Directeur Sportief van Circuit Park Zandvoort.

Vermeer is elf jaar op verschillende manieren betrokken geweest bij het circuit. Hij zegt een aantal redenen te hebben voor zijn besluit, maar noemt als belangrijkste zijn wens om voortaan minder operationeel actief te zijn en meer bestuurlijk. Dat sluit volgens hem beter aan bij zijn andere, uitsluitend bestuurlijke activiteiten. Vermeer is behalve NDA-voorzitter ook lid van het Bovag-hoofdbestuur, voorzitter NDA-RAI, lid van de Raad van Commissarissen bij Auto Recycling Nederland en voorzitter Hoofdbedrijfschap Detailhandel (Kroonbenoeming SER).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding