Guus Baris naar Driessen Autogroep

Met ingang van 2 januari 2008 treedt Guus Baris (44 jaar) in dienst bij de Driessen Autogroep.

Hij gaat de directie voeren over de merken Chevrolet, Citroën, Honda, Opel (zes vestigingen) en Suzuki. Guus Baris heeft diverse directiefuncties uitgeoefend bij holdings in eigen land en het buitenland. De laatste jaren was hij verantwoordelijk voor de Ford-vestigingen in Amsterdam, Brussel en Wenen van Ford Retail Europe. De Driessen Autogroep heeft in Zuid Nederland 370 medewerkers en vertegenwoordigt twaalf officiële dealerships. Ook een eigen schadeherstelbedrijf en de leasemaatschappij A.L.E. Autolease (vanaf 1-1-‘08 Driessen Autolease) horen bij de groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Guus Baris naar Driessen Autogroep - Automobielmanagement.nl

Guus Baris naar Driessen Autogroep

Met ingang van 2 januari 2008 treedt Guus Baris (44 jaar) in dienst bij de Driessen Autogroep.

Hij gaat de directie voeren over de merken Chevrolet, Citroën, Honda, Opel (zes vestigingen) en Suzuki. Guus Baris heeft diverse directiefuncties uitgeoefend bij holdings in eigen land en het buitenland. De laatste jaren was hij verantwoordelijk voor de Ford-vestigingen in Amsterdam, Brussel en Wenen van Ford Retail Europe. De Driessen Autogroep heeft in Zuid Nederland 370 medewerkers en vertegenwoordigt twaalf officiële dealerships. Ook een eigen schadeherstelbedrijf en de leasemaatschappij A.L.E. Autolease (vanaf 1-1-‘08 Driessen Autolease) horen bij de groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding