Verstoep Financieel Directeur bij Alfa Romeo

Arjan Verstoep is per 1 januari aangetreden als Financieel Directeur bij Alfa Romeo Nederland.

Hij neemt de werkzaamheden over van Jurrie Scholtens, die een functie heeft aanvaard bij Kroymans Import Europe. Verstoep (32) heeft ervaring opgedaan in financiële functies binnen Kroymans Corporation, onder meer als Controller bij Kia Nederland. Tot aan zijn benoeming bij Alfa Romeo Nederland was hij ruim twee jaar werkzaam als Financial Director van de Car Import Division van Kroymans Corporation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verstoep Financieel Directeur bij Alfa Romeo - Automobielmanagement.nl

Verstoep Financieel Directeur bij Alfa Romeo

Arjan Verstoep is per 1 januari aangetreden als Financieel Directeur bij Alfa Romeo Nederland.

Hij neemt de werkzaamheden over van Jurrie Scholtens, die een functie heeft aanvaard bij Kroymans Import Europe. Verstoep (32) heeft ervaring opgedaan in financiële functies binnen Kroymans Corporation, onder meer als Controller bij Kia Nederland. Tot aan zijn benoeming bij Alfa Romeo Nederland was hij ruim twee jaar werkzaam als Financial Director van de Car Import Division van Kroymans Corporation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding