Ruud Woerdeman naar MivarGroep

Ruud Woerdeman is als sales manager begonnen bij MivarGroup in Lienden.

De MivarGroup brengt een totaalconcept van ‘One stop shop’ producten voor de automotive branche. Ruud Woerdeman is geen onbekende in de automotive branche. Een belangrijk deel van zijn carrière heeft hij bij Olyslager Organisation en Eurotax Nederland gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor de promotie en verkoop van de Olyslager en Eurotax producten waaronder werkplaats- documentatie, schadecalculatie en technische informatie systemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ruud Woerdeman naar MivarGroep - Automobielmanagement.nl

Ruud Woerdeman naar MivarGroep

Ruud Woerdeman is als sales manager begonnen bij MivarGroup in Lienden.

De MivarGroup brengt een totaalconcept van ‘One stop shop’ producten voor de automotive branche. Ruud Woerdeman is geen onbekende in de automotive branche. Een belangrijk deel van zijn carrière heeft hij bij Olyslager Organisation en Eurotax Nederland gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor de promotie en verkoop van de Olyslager en Eurotax producten waaronder werkplaats- documentatie, schadecalculatie en technische informatie systemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding