Marcel van der Graaf General Manager Dynostar

Marcel van der Graaf is bij Dynostar in dienst getreden als General Manager.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding bij de Nederlandse fabrikant van rollenvermogenstestbanken. Bij Dynostar volgt Van der Graaf Hans Langenhuizen op, die de onderneming heeft verlaten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Van der Graaf kan bogen op vijftien jaar ervaring in de automobielsector. Zo was hij verantwoordelijk voor de herstructurering van diverse automobielbedrijven. Ook ontwikkelde hij verbeteringsprojecten binnen sales als aftersales.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marcel van der Graaf General Manager Dynostar - Automobielmanagement.nl

Marcel van der Graaf General Manager Dynostar

Marcel van der Graaf is bij Dynostar in dienst getreden als General Manager.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding bij de Nederlandse fabrikant van rollenvermogenstestbanken. Bij Dynostar volgt Van der Graaf Hans Langenhuizen op, die de onderneming heeft verlaten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Van der Graaf kan bogen op vijftien jaar ervaring in de automobielsector. Zo was hij verantwoordelijk voor de herstructurering van diverse automobielbedrijven. Ook ontwikkelde hij verbeteringsprojecten binnen sales als aftersales.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding