Vladimir Antonov voorzitter rvc van Spyker

Maandag 21 januari vond een buitengewone aandeelhoudersvergadering van Spyker Cars plaats. Er werden drie nieuwe leden in de raad van commissarissen benoemd, waaronder bankier Vladimir Antonov tot voorzitter.

Deze Litouwse Snoras-bankier (niet van de Antonov versnellingsbakken) heeft met een investering van 34,5 miljoen euro dertig procent van de aandelen en zei ‘voor de lange termijn’ in Spyker te zitten. Antonov heeft twee Spykers besteld. Spyker verwacht binnen veertien dagen een nieuwe COO en een nieuwe CFO benoemen. En vrijdag 25 januari komt Spyker met een update over het vierde kwartaal 2007. In het midden van 2008 zal de Spyker C8 LWB in productie nemen. Volgens Victor Muller gaat het om meer dan een facelift en op de Salon van Genève zal Spyker met vier auto’s present zijn. Wie de nieuwe SSUV gaat maken is nog niet zeker. Muller verwacht binnen enkele maanden een beslissing daarover. "Dat zou Karmann of Coventry Prototype Panels kunnen zijn. Maar we kijken ook naar Amerika omdat we meer onderdelen in dollarlanden willen aanschaffen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vladimir Antonov voorzitter rvc van Spyker - Automobielmanagement.nl

Vladimir Antonov voorzitter rvc van Spyker

Maandag 21 januari vond een buitengewone aandeelhoudersvergadering van Spyker Cars plaats. Er werden drie nieuwe leden in de raad van commissarissen benoemd, waaronder bankier Vladimir Antonov tot voorzitter.

Deze Litouwse Snoras-bankier (niet van de Antonov versnellingsbakken) heeft met een investering van 34,5 miljoen euro dertig procent van de aandelen en zei ‘voor de lange termijn’ in Spyker te zitten. Antonov heeft twee Spykers besteld. Spyker verwacht binnen veertien dagen een nieuwe COO en een nieuwe CFO benoemen. En vrijdag 25 januari komt Spyker met een update over het vierde kwartaal 2007. In het midden van 2008 zal de Spyker C8 LWB in productie nemen. Volgens Victor Muller gaat het om meer dan een facelift en op de Salon van Genève zal Spyker met vier auto’s present zijn. Wie de nieuwe SSUV gaat maken is nog niet zeker. Muller verwacht binnen enkele maanden een beslissing daarover. "Dat zou Karmann of Coventry Prototype Panels kunnen zijn. Maar we kijken ook naar Amerika omdat we meer onderdelen in dollarlanden willen aanschaffen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding