Kroymans Corporation maakt bekend dat Guido Pot (44) met ingang van 1 april 2008 benoemd zal worden tot algemeen directeur van Jaguar Nederland, met hoofdkantoor te Hilversum. In deze positie zal hij eindverantwoordelijkheid dragen voor het aansturen van de Jaguar-organisatie in Nederland. Pot volgt Hans Ekelmans (zie foto) op, die zal worden benoemd in een Europese commerciële functie bij Hunter Douglas in Rotterdam. Guido Pot kan bouwen op een uitgebreide ervaring en expertise in de autowereld. De laatste vier jaar is hij verbonden geweest aan de Cadillac, Corvette en Hummer organisatie, ook een Kroymans-dochter. Laatstelijk was hij marketing director Europe. Kroymans Corporation heeft via zijn dochtermaatschappij Jaguar Nederland vanaf 1 januari 2008 de importactiviteiten van Jaguar in haar portefeuille.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding