Van Batenburg verkoopdirecteur Volvo Cars

Verkoopdirecteur Bram van der Reep verlaat Volvo Cars Nederland. Hij wordt per 1 april opgevolgd door Ad van Batenburg, nu nog manager network development & IT bij de Volvo-importeur.

Ad van Batenburg (47, foto) werkt sinds 1988 bij Volvo Cars. Als manager IT legde hij de basis van het Volvo dealer management system in Nederland. Later is hij bij Volvo Cars in België, Engeland en Zweden in diverse functies werkzaam geweest. De afgelopen jaren heeft Van Batenburg een centrale rol gespeeld op het gebied van de ontwikkeling van het Volvo-dealernetwerk, onder andere op het gebied van ‘customer experience’. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de invoering van Volvo Next Face, de nieuwe uitstraling van de Volvo-dealerbedrijven. Van der Reep (55) gaat de vestiging van Volvo in Zuid-Afrika leiden. Hij was de drijvende kracht achter de reorganisatie van de verkooporganisaties in Nederland en België. Dat heeft geresulteerd in een goede relatie met de dealers, zo bleek al enkele keren uit de hoge score in het Rodi-onderzoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Batenburg verkoopdirecteur Volvo Cars - Automobielmanagement.nl

Van Batenburg verkoopdirecteur Volvo Cars

Verkoopdirecteur Bram van der Reep verlaat Volvo Cars Nederland. Hij wordt per 1 april opgevolgd door Ad van Batenburg, nu nog manager network development & IT bij de Volvo-importeur.

Ad van Batenburg (47, foto) werkt sinds 1988 bij Volvo Cars. Als manager IT legde hij de basis van het Volvo dealer management system in Nederland. Later is hij bij Volvo Cars in België, Engeland en Zweden in diverse functies werkzaam geweest. De afgelopen jaren heeft Van Batenburg een centrale rol gespeeld op het gebied van de ontwikkeling van het Volvo-dealernetwerk, onder andere op het gebied van ‘customer experience’. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de invoering van Volvo Next Face, de nieuwe uitstraling van de Volvo-dealerbedrijven. Van der Reep (55) gaat de vestiging van Volvo in Zuid-Afrika leiden. Hij was de drijvende kracht achter de reorganisatie van de verkooporganisaties in Nederland en België. Dat heeft geresulteerd in een goede relatie met de dealers, zo bleek al enkele keren uit de hoge score in het Rodi-onderzoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding