Jasper Steffens directeur van A2SP

Per 1 maart treedt Jasper Steffens (42) in dienst bij A2SP als algemeen directeur. Hij volgt Paul Lauret op. Die blijft 'op strategisch niveau' betrokken bij het bedrijf.

Steffens was in dienst als businessunit manager Auto & Mobiliteit bij De Telegraaf, waar hij vier jaar werkzaam was als eindverantwoordelijke voor AutoTelegraaf en de Mobiliteitsportal Onderweg.nl. Daarvoor was hij zestien jaar lang iin diverse Directie- en Management posities werkzaam in de autosector. Onder andere bij Bogaarts Automatisering –WinCar-, Aldoc Europe, Amsterdam-RAI en Olyslager Organisation. A2SPzegt zijn positie in de autobranche ‘aanzienlijk verder’ te zullen versterken en uitbouwen. Het bedrijf levert automotive informatie en -communicatiediensten. Naast RDW-communicatiediensten biedt A2SP inmiddels een scala aan ondersteunende diensten voor onder meer autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen en tweewielerbedrijven. Recentelijk is A2SP gestart met APKafspraak, een initiatief om consumenten online in contact te brengen met het garagebedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jasper Steffens directeur van A2SP - Automobielmanagement.nl

Jasper Steffens directeur van A2SP

Per 1 maart treedt Jasper Steffens (42) in dienst bij A2SP als algemeen directeur. Hij volgt Paul Lauret op. Die blijft 'op strategisch niveau' betrokken bij het bedrijf.

Steffens was in dienst als businessunit manager Auto & Mobiliteit bij De Telegraaf, waar hij vier jaar werkzaam was als eindverantwoordelijke voor AutoTelegraaf en de Mobiliteitsportal Onderweg.nl. Daarvoor was hij zestien jaar lang iin diverse Directie- en Management posities werkzaam in de autosector. Onder andere bij Bogaarts Automatisering –WinCar-, Aldoc Europe, Amsterdam-RAI en Olyslager Organisation. A2SPzegt zijn positie in de autobranche ‘aanzienlijk verder’ te zullen versterken en uitbouwen. Het bedrijf levert automotive informatie en -communicatiediensten. Naast RDW-communicatiediensten biedt A2SP inmiddels een scala aan ondersteunende diensten voor onder meer autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen en tweewielerbedrijven. Recentelijk is A2SP gestart met APKafspraak, een initiatief om consumenten online in contact te brengen met het garagebedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding