Van Welij nieuwe eigenaar Automan

Henk van Welij is per 1 maart 2008 eigenaar van werving- en selectiebureau Automan.

Automan was onderdeel van Timac Management International. Frank van Vlaanderen, eigenaar van Timac, richt zijn activiteiten meer op de recreatiebranche. De activiteiten van Automan worden ondergebracht in Henk van Wely Interim BV, gevestigd te Den Haag. Van Welij (zie foto) was mede-initiator van Automan in 1987 en sinds 2005 partner. De afsplitsing is het ‘een logische stap’ die het mogelijk maakt de zaken breder aan te pakken en verder te internationaliseren. Van Welij geeft aan niet alleen de zware managementfuncties tot zijn doelgroep te rekenen maar ook de middenmanagementvacatures meer aandacht te geven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Welij nieuwe eigenaar Automan - Automobielmanagement.nl

Van Welij nieuwe eigenaar Automan

Henk van Welij is per 1 maart 2008 eigenaar van werving- en selectiebureau Automan.

Automan was onderdeel van Timac Management International. Frank van Vlaanderen, eigenaar van Timac, richt zijn activiteiten meer op de recreatiebranche. De activiteiten van Automan worden ondergebracht in Henk van Wely Interim BV, gevestigd te Den Haag. Van Welij (zie foto) was mede-initiator van Automan in 1987 en sinds 2005 partner. De afsplitsing is het ‘een logische stap’ die het mogelijk maakt de zaken breder aan te pakken en verder te internationaliseren. Van Welij geeft aan niet alleen de zware managementfuncties tot zijn doelgroep te rekenen maar ook de middenmanagementvacatures meer aandacht te geven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding