Ruud Arts naar Saab

Ruud Arts (36) is de nieuwe marketing manager van Saab Nederland.

Hij volgt Colin Ouwerling die naar Athlon Carlease is gegaan. Ruud Arts was voorheen marketing manager bij Nissan Nederland. Ruud Arts heeft veertien jaar werkervaring opgedaan bij Nissan. Al tijdens zijn studie aan de HEAO begon Arts als trainee op de afdeling Logistics bij Nissan Europe. Na enkele jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor de logistieke processen binnen Europa werd hij achtereenvolgens product – en brand manager. Na de koerswijziging bij Nissan begon Arts begin 2007 als marketing manager bij Nissan Nederland. Naast deze werkzaamheden voltooide Ruud Arts de opleiding Bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ruud Arts naar Saab - Automobielmanagement.nl

Ruud Arts naar Saab

Ruud Arts (36) is de nieuwe marketing manager van Saab Nederland.

Hij volgt Colin Ouwerling die naar Athlon Carlease is gegaan. Ruud Arts was voorheen marketing manager bij Nissan Nederland. Ruud Arts heeft veertien jaar werkervaring opgedaan bij Nissan. Al tijdens zijn studie aan de HEAO begon Arts als trainee op de afdeling Logistics bij Nissan Europe. Na enkele jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor de logistieke processen binnen Europa werd hij achtereenvolgens product – en brand manager. Na de koerswijziging bij Nissan begon Arts begin 2007 als marketing manager bij Nissan Nederland. Naast deze werkzaamheden voltooide Ruud Arts de opleiding Bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding