Nieuwe directeur bij Stiba

Guus van Dreven wordt de nieuwe directeur van Stiba. Hij komt van Unigarant.

Van Dreven heeft ruime ervaring in de autobranche. Hiervoor was hij bij verzekeringsmaatschappij Unigarant verantwoordelijk voor de merkpolissen van Ford, Land Rover, Jaguar, Opel, Chevrolet, Peugeot, Citroën, Mazda en Hyundai. Ook is hij geruime tijd actief geweest als Management Consultant in de schadeherstelbranche.

Het Stiba-kantoor maakt zich met de komst van de nieuwe directeur klaar voor ‘een strategische doorontwikkeling’. Men wil inspelen op de toekomst van de demontagebranche. Verschillende ontwikkelingen, zoals een teruglopend aanbod van demontageauto’s, verscherpte eisen in bedrijfsvoering et cetera vragen om een professionaliseringsslag van demontagebedrijven.

Vooruitlopend op de uitkomsten van het Strategisch Brancheonderzoek wordt het kantoor klaargestoomd om die bedrijven op een professionele manier daarbij te kunnen ondersteunen. Guus van Dreven zal hierin een toonaangevende rol spelen, aldus Stiba.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe directeur bij Stiba - Automobielmanagement.nl

Nieuwe directeur bij Stiba

Guus van Dreven wordt de nieuwe directeur van Stiba. Hij komt van Unigarant.

Van Dreven heeft ruime ervaring in de autobranche. Hiervoor was hij bij verzekeringsmaatschappij Unigarant verantwoordelijk voor de merkpolissen van Ford, Land Rover, Jaguar, Opel, Chevrolet, Peugeot, Citroën, Mazda en Hyundai. Ook is hij geruime tijd actief geweest als Management Consultant in de schadeherstelbranche.

Het Stiba-kantoor maakt zich met de komst van de nieuwe directeur klaar voor ‘een strategische doorontwikkeling’. Men wil inspelen op de toekomst van de demontagebranche. Verschillende ontwikkelingen, zoals een teruglopend aanbod van demontageauto’s, verscherpte eisen in bedrijfsvoering et cetera vragen om een professionaliseringsslag van demontagebedrijven.

Vooruitlopend op de uitkomsten van het Strategisch Brancheonderzoek wordt het kantoor klaargestoomd om die bedrijven op een professionele manier daarbij te kunnen ondersteunen. Guus van Dreven zal hierin een toonaangevende rol spelen, aldus Stiba.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding