Nieuwe Sales Director Autodata Nederland

Bij Autodata Nederland treedt per 1 mei Erik van den Heuvel (39) aan als nieuwe Sales Director.

Hij neemt de plaats in van Gerhard Prent, die als Directeur/Aandeelhouder gaat starten in Cars4Export.eu, een dochteronderneming van Autodata Nederland. Van den Heuvel heeft de afgelopen zeven jaar diverse functies bekleed bij RDC Datacentrum. Als Account Director was hij verantwoordelijk voor sales binnen de mobiliteitsactiviteiten van het RDC. Bij Autodata Nederland gaat hij het vijftien man sterke RAAST-team aansturen en de contacten onderhouden met key accounts, holdingen en importeurs. Daarnaast zal Van den Heuvel nauw betrokken zijn bij productontwikkelingen en maakt hij deel uit van het management team.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Sales Director Autodata Nederland - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Sales Director Autodata Nederland

Bij Autodata Nederland treedt per 1 mei Erik van den Heuvel (39) aan als nieuwe Sales Director.

Hij neemt de plaats in van Gerhard Prent, die als Directeur/Aandeelhouder gaat starten in Cars4Export.eu, een dochteronderneming van Autodata Nederland. Van den Heuvel heeft de afgelopen zeven jaar diverse functies bekleed bij RDC Datacentrum. Als Account Director was hij verantwoordelijk voor sales binnen de mobiliteitsactiviteiten van het RDC. Bij Autodata Nederland gaat hij het vijftien man sterke RAAST-team aansturen en de contacten onderhouden met key accounts, holdingen en importeurs. Daarnaast zal Van den Heuvel nauw betrokken zijn bij productontwikkelingen en maakt hij deel uit van het management team.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding