Vervanger voor PR-manager Suzuki

Bij importeur Nimag is Paula van de Wetering aangesteld als PR-manager ad interim voor de Suzuki-auto’s.

Zij vervangt voorlopig Bobberd van der Linden die ziek is. Paula van de Wetering (25) heeft al ervaring opgedaan in de autobranche. Tijdens haar studie hbo communicatie mediamanagement liep ze stage bij DaimlerChrysler Nederland en Louwman & Parqui, importeur van Toyota en Lexus. Ze heeft ook twee jaar ervaring bij Teleflex GFI Europe, een producent van lpg-systemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vervanger voor PR-manager Suzuki - Automobielmanagement.nl

Vervanger voor PR-manager Suzuki

Bij importeur Nimag is Paula van de Wetering aangesteld als PR-manager ad interim voor de Suzuki-auto’s.

Zij vervangt voorlopig Bobberd van der Linden die ziek is. Paula van de Wetering (25) heeft al ervaring opgedaan in de autobranche. Tijdens haar studie hbo communicatie mediamanagement liep ze stage bij DaimlerChrysler Nederland en Louwman & Parqui, importeur van Toyota en Lexus. Ze heeft ook twee jaar ervaring bij Teleflex GFI Europe, een producent van lpg-systemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding