Paul Harms benoemd tot manager Athlon Car Lease Frankrijk

Athlon Car Lease International heeft Paul Harms benoemd als general manager van Athlon Car Lease France.

Harms (40) zal ook zijn managementtaken voor de Spaanse en Portugese activiteiten van Athlon voortzetten.  Athlon Car Lease France is onderdeel van leasebedrijf De Lage Landen International, een bedrijf van Rabobank.     De Lage Landen International heeft kantoren in ruim 25 landen in Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Paul Harms benoemd tot manager Athlon Car Lease Frankrijk - Automobielmanagement.nl

Paul Harms benoemd tot manager Athlon Car Lease Frankrijk

Athlon Car Lease International heeft Paul Harms benoemd als general manager van Athlon Car Lease France.

Harms (40) zal ook zijn managementtaken voor de Spaanse en Portugese activiteiten van Athlon voortzetten.  Athlon Car Lease France is onderdeel van leasebedrijf De Lage Landen International, een bedrijf van Rabobank.     De Lage Landen International heeft kantoren in ruim 25 landen in Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding