Corveleijn volgt Vestering op als directeur VWE

VWE heeft zijn organisatie nieuw ingericht. Michel Corveleijn is aangesteld als directeur van VWE bureau voor voertuigdocumentatie en –informatie. Rob Dingemans is aangetrokken als general manager business (ad interim).

Corveleijn volgt in die functie Ton Vestering op, die zich per die datum volledig richt op zijn functie als directeur van de VWE Holding. Corveleijn (39) is sinds 1993 werkzaam bij VWE, de afgelopen zes jaar als directeur bedrijfsvoering. Ton Vestering (51) blijft als directeur van de VWE Holding op strategisch niveau nauw betrokken bij VWE. Vestering richt zich daarnaast op new business development, acquisitie en het bestuur van de werkmaatschappijen die onder de holding vallen.   In de vernieuwde structuur  van VWE is een splitsing gemaakt in een zakelijke tak en een operationele tak. De zakelijke tak is onderverdeeld in drie business units, dit zijn: business unit export, business unit retail en business unit grootzakelijk. Rob Dingemans is aangetrokken als general manager business (ad interim), hij  heeft hiervoor onder andere lange tijd bij Mercedes-Benz gewerkt. De operationele tak bestaat uit vier onderdelen, te weten: ict ontwikkeling en beheer, ict facilitair en infrastructuur, datamanagement en service center. Als general manager operations is Marcel Schipper aangesteld. Schipper vervulde hiervoor de functie van manager ict bij VWE. Theo Gouwerok is als manager financiële zaken verantwoordelijk voor het behoud van de gezonde financiële positie van de organisatie.   VWE bureau voor voertuigdocumentatie en –informatie BV is een onafhankelijke organisatie op het gebied van voertuiginformatie en voertuigdocumenten voor de voertuigbranche en aan de voertuigbranche gerelateerde partijen. Bij VWE werken circa 130 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Corveleijn volgt Vestering op als directeur VWE - Automobielmanagement.nl

Corveleijn volgt Vestering op als directeur VWE

VWE heeft zijn organisatie nieuw ingericht. Michel Corveleijn is aangesteld als directeur van VWE bureau voor voertuigdocumentatie en –informatie. Rob Dingemans is aangetrokken als general manager business (ad interim).

Corveleijn volgt in die functie Ton Vestering op, die zich per die datum volledig richt op zijn functie als directeur van de VWE Holding. Corveleijn (39) is sinds 1993 werkzaam bij VWE, de afgelopen zes jaar als directeur bedrijfsvoering. Ton Vestering (51) blijft als directeur van de VWE Holding op strategisch niveau nauw betrokken bij VWE. Vestering richt zich daarnaast op new business development, acquisitie en het bestuur van de werkmaatschappijen die onder de holding vallen.   In de vernieuwde structuur  van VWE is een splitsing gemaakt in een zakelijke tak en een operationele tak. De zakelijke tak is onderverdeeld in drie business units, dit zijn: business unit export, business unit retail en business unit grootzakelijk. Rob Dingemans is aangetrokken als general manager business (ad interim), hij  heeft hiervoor onder andere lange tijd bij Mercedes-Benz gewerkt. De operationele tak bestaat uit vier onderdelen, te weten: ict ontwikkeling en beheer, ict facilitair en infrastructuur, datamanagement en service center. Als general manager operations is Marcel Schipper aangesteld. Schipper vervulde hiervoor de functie van manager ict bij VWE. Theo Gouwerok is als manager financiële zaken verantwoordelijk voor het behoud van de gezonde financiële positie van de organisatie.   VWE bureau voor voertuigdocumentatie en –informatie BV is een onafhankelijke organisatie op het gebied van voertuiginformatie en voertuigdocumenten voor de voertuigbranche en aan de voertuigbranche gerelateerde partijen. Bij VWE werken circa 130 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding