Zijn taken worden vanaf vandaag tijdelijk waargenomen door Martin Hegeman, divisiedirecteur van Mercedes-Benz Cars. Stottelaar blijft officieel nog tot 1 juli in functie.   Over het waarom van dit plotselinge vertrek doet Mercedes geen uitspraken. De Mercedes-importeur laat tevens weten dat de eerder aangekondigde verhuizing uit het markante pand aan de Van Deventerlaan 50 definitief van de baan is. De importeur blijft aldaar gevestigd, weliswaar alleen in het oostelijke gedeelte van het pand. In het westelijke gedeelte trekt binnenkort Mercedes-Benz Financial Services in – nu nog gevestigd in het pand ernaast. Chrysler Nederland zal dan zijn intrek nemen in een gedeelte van het oude pand van Financial Services. De overige vierkante meters zullen worden verhuurd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding