Drie nieuwe directeuren hoofdkantoor ALD International

Leasemaatschappij ALD International benoemt drie nieuwe directieleden: Gianluca Soma, Pascal Serres en Tim Albertson. ALD International is het internationale hoofdkantoor van ALD Automotive met een vestiging in Parijs. De Nederlandse tak zit in Hoofddorp.

Gianluca Soma (47 en Italiaans) is benoemd tot chief executive officer (CEO). Hij volgt Jean-Claude Renaud op die na vijftien jaar bij ALD Automotive met pensioen is. Renaud heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ALD Automotive tot wereldspeler. Eind 2000 is Soma bij Hertz Lease Italië in dienst getreden als algemeen directeur. Na de overname van Hertz Lease door ALD Automotive werd hij achtereenvolgens regiodirecteur en algemeen adjunct-directeur.   Pascal Serres (54 en Frans) is benoemd tot adjunct-directeur. In 1988 trad hij toe tot de Société Générale Groep waar hij diverse managementfuncties bij meerdere divisies heeft bekleed. In 2000 is hij in dienst getreden bij ALD International, achtereenvolgens als regiodirecteur en directeur sales en marketing.   Tim Albertsen (45 en Deens) is benoemd tot operationeel directeur. Hij begon zijn carrière bij AVIS waar hij achtereenvolgens operationeel directeur en algemeen directeur voor Denemarken werd. In 1997 werd hij algemeen directeur van Axus Denemarken en na de overname van Axus door ALD Automotive in 2003 werd hij benoemd tot regiodirecteur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Drie nieuwe directeuren hoofdkantoor ALD International - Automobielmanagement.nl

Drie nieuwe directeuren hoofdkantoor ALD International

Leasemaatschappij ALD International benoemt drie nieuwe directieleden: Gianluca Soma, Pascal Serres en Tim Albertson. ALD International is het internationale hoofdkantoor van ALD Automotive met een vestiging in Parijs. De Nederlandse tak zit in Hoofddorp.

Gianluca Soma (47 en Italiaans) is benoemd tot chief executive officer (CEO). Hij volgt Jean-Claude Renaud op die na vijftien jaar bij ALD Automotive met pensioen is. Renaud heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ALD Automotive tot wereldspeler. Eind 2000 is Soma bij Hertz Lease Italië in dienst getreden als algemeen directeur. Na de overname van Hertz Lease door ALD Automotive werd hij achtereenvolgens regiodirecteur en algemeen adjunct-directeur.   Pascal Serres (54 en Frans) is benoemd tot adjunct-directeur. In 1988 trad hij toe tot de Société Générale Groep waar hij diverse managementfuncties bij meerdere divisies heeft bekleed. In 2000 is hij in dienst getreden bij ALD International, achtereenvolgens als regiodirecteur en directeur sales en marketing.   Tim Albertsen (45 en Deens) is benoemd tot operationeel directeur. Hij begon zijn carrière bij AVIS waar hij achtereenvolgens operationeel directeur en algemeen directeur voor Denemarken werd. In 1997 werd hij algemeen directeur van Axus Denemarken en na de overname van Axus door ALD Automotive in 2003 werd hij benoemd tot regiodirecteur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding