Scania-baas blijft nog vier jaar

Leif Östling, chief executive officer van Scania, blijft nog een kleine vier jaar op zijn post. Zijn contract is verlengd tot 31 maart 2012.

Dat meldt vakblad TTM. Insiders leiden daaruit af dat Scania, waarin VW sinds kort de meerderheid heeft, in elk geval tot diezelfde datum een zelfstandig bedrijf zal blijven.   De 62-jarige Östling is bestuursvoorzitter van Scania sinds 1994 en daarmee de langstzittende ceo in de truckindustrie. Voordien werkte hij onder meer bij de Nederlandse Scania-vestiging in Zwolle .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Scania-baas blijft nog vier jaar - Automobielmanagement.nl

Scania-baas blijft nog vier jaar

Leif Östling, chief executive officer van Scania, blijft nog een kleine vier jaar op zijn post. Zijn contract is verlengd tot 31 maart 2012.

Dat meldt vakblad TTM. Insiders leiden daaruit af dat Scania, waarin VW sinds kort de meerderheid heeft, in elk geval tot diezelfde datum een zelfstandig bedrijf zal blijven.   De 62-jarige Östling is bestuursvoorzitter van Scania sinds 1994 en daarmee de langstzittende ceo in de truckindustrie. Voordien werkte hij onder meer bij de Nederlandse Scania-vestiging in Zwolle .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding