Functiewijzigingen bij Daihatsu-importeur

Frank van Gool is benoemd tot PR-manager bij Daihatsu Holland. De marketingtaak is overgenomen door Frank van Noort.

Van Gool bekleedde in het verleden diverse marketing & sales-posities bij Daihatsu en was in zijn laatste functie hoofd marketing en PR. In zijn nieuwe dienstbetrekking gaat Van Gool zich toeleggen op public relations, joint promotions en sponsoring. Frank van Noort (foto) is benoemd tot senior marketeer. Hij was eerst marketing analist en wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor gehele marketing. Van Noort is drie jaar werkzaam bij Daihatsu, na communicatiewetenschap te hebben gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. En Yvonne Vreeswijk is benoemd tot marketing & PR Assistent. Ook zal ze algehele ondersteuning bieden bij PR-activiteiten. Vreeswijk was eerder werkzaam bij Daihatsu Holland als managementsecretaresse en op de afdeling Warranty en Customer Care bij Alfa Romeo Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Functiewijzigingen bij Daihatsu-importeur - Automobielmanagement.nl

Functiewijzigingen bij Daihatsu-importeur

Frank van Gool is benoemd tot PR-manager bij Daihatsu Holland. De marketingtaak is overgenomen door Frank van Noort.

Van Gool bekleedde in het verleden diverse marketing & sales-posities bij Daihatsu en was in zijn laatste functie hoofd marketing en PR. In zijn nieuwe dienstbetrekking gaat Van Gool zich toeleggen op public relations, joint promotions en sponsoring. Frank van Noort (foto) is benoemd tot senior marketeer. Hij was eerst marketing analist en wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor gehele marketing. Van Noort is drie jaar werkzaam bij Daihatsu, na communicatiewetenschap te hebben gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. En Yvonne Vreeswijk is benoemd tot marketing & PR Assistent. Ook zal ze algehele ondersteuning bieden bij PR-activiteiten. Vreeswijk was eerder werkzaam bij Daihatsu Holland als managementsecretaresse en op de afdeling Warranty en Customer Care bij Alfa Romeo Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding