Slagtveld sales manager A2SP

Per 15 mei is Maarten Slagtveld in dienst getreden bij A2SP als sales manager. Hij gaat nauw samenwerken met Frank Spillenaar.

Maarten Slagtveld (32) was tot 30 april 2008 in dienst als Sales Manager bij Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, waar hij de afgelopen 2,5 jaar verantwoordelijk was voor het AutoTelegraaf salesteam. Daarvoor werkte hij bij Het Autoblad en AutoTrack. Met de aanstelling van Slagtveld gaat A2SP verder met het versterken van zijn positie in de automotivebranche. Sinds Jasper Steffens als algemeen directeur in dienst trad is A2SP de volgende groeifase ingegaan.   A2SP levert automotive informatie en -communicatiediensten. Het bedrijf is sinds 2001 actief in deze markt. Naast RDW-communicatiediensten biedt A2SP inmiddels aan ondersteunende diensten voor onder meer autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen en tweewielerbedrijven. Daarnaast is A2SP in november gestart met APKafspraak, een initiatief om consumenten online in contact te brengen met het garagebedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Slagtveld sales manager A2SP - Automobielmanagement.nl

Slagtveld sales manager A2SP

Per 15 mei is Maarten Slagtveld in dienst getreden bij A2SP als sales manager. Hij gaat nauw samenwerken met Frank Spillenaar.

Maarten Slagtveld (32) was tot 30 april 2008 in dienst als Sales Manager bij Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, waar hij de afgelopen 2,5 jaar verantwoordelijk was voor het AutoTelegraaf salesteam. Daarvoor werkte hij bij Het Autoblad en AutoTrack. Met de aanstelling van Slagtveld gaat A2SP verder met het versterken van zijn positie in de automotivebranche. Sinds Jasper Steffens als algemeen directeur in dienst trad is A2SP de volgende groeifase ingegaan.   A2SP levert automotive informatie en -communicatiediensten. Het bedrijf is sinds 2001 actief in deze markt. Naast RDW-communicatiediensten biedt A2SP inmiddels aan ondersteunende diensten voor onder meer autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen en tweewielerbedrijven. Daarnaast is A2SP in november gestart met APKafspraak, een initiatief om consumenten online in contact te brengen met het garagebedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding