Heilijgers (53) wordt chief executive officer van Juffali Automotive Corporation/JACO en National Automobile Industry /NAI in Saoedi-Arabië. Beide ondernemingen zijn een joint venture van de Juffali Group en Daimler AG uit Duitsland en gevestigd in Jeddah. Juffali Automotive Corporation/JACO is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens en autobussen en beschikt over een eigen dealernetwerk in de belangrijkste plaatsen in het land.

National Automobile Industry/NAI assembleert Mercedes-Benz bedrijfswagens voor de regio. Voor zijn benoeming tot divisiedirecteur bij Mercedes-Benz Nederland was Boudewijn Heilijgers (53) al actief in de internationale truck- en buswereld. In die hoedanigheid heeft hij ook in het Midden-Oosten gewerkt. Tot 1 augustus blijft Boudewijn Heilijgers verantwoordelijk voor de bedrijfswagenactiviteiten van Mercedes-Benz Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding