De 48-jarige Van Alphen is nu nog vestigingmanager Oosterhout en MT-lid bij de Midden-Brabantse Volvo-dealer Bluekens. Hij begon in 1982 bij Volvo-dealer Auto Custers, die later werd overgenomen door Van Roosmalen. Na een acht jaar durende overstap naar ASV-Mercedes in Veghel (Cees Hendriks) keerde Van Alphen terug in de Volvo-gelederen – eerst bij Van Hooft en de afgelopen dertien jaar bij Bluekens.

Desgevraagd zegt Van Alphen een uitdaging te zien in het concept De Beemd Inspiration Center, zoals zijn voorganger Johan Grünfeld dat ontwikkelde. Ook het feit dat hij de algehele leiding in handen krijgt vormde een argument om te switchen.

Volvo De Beemd heeft verkoopvestigingen in Best en Helmond en zes Mobility Points in de regio Zuid-oost Brabant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding