Bresser is momenteel plaatsvervangend manager en verantwoordelijk voor leden en beleid bij Bovag Autodealers. Op 1 februari treedt hij er aan als manager. Bresser is nu ook al aanspreekpunt voor de dealerconcerns. Hij werkt sinds 2003 voor Bovag Autodealers. Martin Huisman start begin maart als zelfstandig ondernemer. Hij gaat onder meer twee marketingprojecten van Bovag trekken.

Geert Vermeer heeft zijn afscheid als voorzitter – per 10 maart – uit te stellen met één jaar. Het bestuur van Bovag Autodealers had hem daarom gevraagd, vanwege "de bijzondere, zorgwekkende omstandigheden in de autobranche" en het vertrek van Huisman. Statutair is het mogelijk om in voorkomende gevallen de termijn van een afdelingsvoorzitter met een jaar te verlengen. Begin 2009 neemt de algemene ledenvergadering van Bovag Autodealers de formele beslissing over het aanblijven van Vermeer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding