Jeroen van der Hek was voorheen werkzaam bij Alfa Romeo, waar hij verantwoordelijk was voor diverse marketing- en salesprojecten. Hij kan bogen op een ruime ervaring met betrekking tot het positioneren van diverse typen auto’s. "Kia Nederland is een dynamische, creatieve organisatie waar ik mijn ervaring toe kan passen," aldus de 27-jarige Jeroen van der Hek.

De komende maanden zullen, dankzij de onlangs geïntroduceerde Kia Soul en cee’d ISG-modellen, voor Van der Hek direct een uitdagende periode vormen. "Het werk van een product manager is erg leuk wanneer er veel verschillende modellen worden aangeboden en er regelmatig nieuwe producten verschijnen. Dit maakt het werk afwisselend en interessant. Kia beschikt over een breed modelprogramma, waardoor er altijd veel productnieuws is," aldus Van der Hek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding