Gwen Jansen: "Om het volledige marktpotentieel van Automotive Insiders nog beter te benutten, was ik al enige tijd op zoek naar versterking. Met Ric van Vugt heb ik de juiste man op de juiste plaats gevonden. Hij is door en door bekend met de automotive branche en heeft een sterk netwerk. De dagelijkse leiding van Automotive Insiders komt in zijn handen en tot zijn taken behoort het volledig benutten van de vele groeikansen die er zijn."

Het kennisplatform Automotive Insiders heeft onlangs sociëteit gelanceerd en gaat voor de leden daarvan meerdere netwerk- en informatiebijeenkomsten optuigen.
Van Vugt heeft een jarenlange kennis in de autobranche en werkte ondermeer als sales manager voor diverse uitgaven van vakbladenspecialist RAI Langfords en werkte kort als key account manager bij Marktplaats.nl.
Automotive Insiders is een onafhankelijk kennisplatform voor de autobranche, dat als doel heeft om de (onderlinge banden in) de autobranche te versterken. Dit gebeurt branchesegment overstijgend. Voor nieuwkomers in de sector verzorgt Automotive Insiders inburgeringscursussen op maat om de complexe branche zo snel mogelijk te leren kennen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding