In een eerdere functie, die van Manager Training Development, was Goedhart al enkele jaren werkzaam bij het trainingsinstituut uit Dordrecht. In zijn nieuwe rol gaat hij de internationale commerciële activiteiten van TTA International voor zijn rekening nemen.

Met deze benoeming neemt Ron Goedhart de commerciële activiteiten van TTA International over van Bernd-Jan de Rooij. Deze zet zijn werkzaamheden elders voort en is per direct uit zijn functie ontheven.

In zijn nieuwe rol neemt Goedhart met onmiddellijke ingang het contact met de bestaande klanten van TTA International op zich. Verder is hij als Manager Sales & Business Development verantwoordelijk geworden voor de internationale acquisitie van nieuwe projecten.

TTA International is inmiddels een sollicitatieprocedure gestart om de functie van Manager Training Development in te vullen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding