De 38-jarige Van Brussel komt de Benelux-afdeling versterken. In de functie van Business Manager Nederland is hij verantwoordelijk voor zowel Monroe als Walker. Beide merken maken deel uit van Tenneco Automotive, fabrikant van en marktleider in ophanging- en uitlaatsystemen. Van Brussels komst hangt mede samen met de nieuwe productlijnen Veren, Stuurdelen,Bus & Truck die Tenneco in de markt gaat zetten. Ook is groei voorzien in de bestaande range katalysatoren.

Peter van Brussel zal een deel van de AutovakRAI-dagen aanwezig zijn op de srand van eXponentia. Voor zijn komst naar Tenneco werkte Van Brussel bij Sator als Group Product Manager en als Delphi Product Manager.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding