Sybrand van Hulst (62) krijgt als voorzitter te maken met een stevige portefeuille sociale zaken – cao, pensioen- en sociaal fonds – en met meerdere keurmerken en sectorreglementen. Ruud Spuijbroek, secretaris Vereniging VACO, is blij met de komst van Van Hulst. "In een tijd waarin alles gaat over regelgeving, compliance en dus over integriteit zijn we buitengewoon verheugd met de komst van Van Hulst als nieuwe leidsman. Integriteit, discipline en bestuurlijke ervaring kenmerken zijn achtergrond." Met de aanstelling van Van Hulst neemt VACO afscheid van voorzitter Cees Goekoop.

 

Vereniging VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden? en wielenbranche in Nederland en behartigt de belangen van honderden banden? en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom. Ruim zevenhonderd bedrijven uit de Nederlandse banden? en wielenbranche zijn lid van Vereniging VACO; een organisatiegraad van negentig procent.

 

Sybrandt van Hulst studeerde aan de Nederlandse politie-academie, behaalde een MBA aan de Universiteit Nijenrode en een Kandidaatsdiploma Rechten. Hij was van 1997 tot 2007 Directeur Generaal Ministerie van Binnenlandse Zaken en Hoofd Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD). Daarvoor was hij Korpschef politie Hollands-Midden en voorzitter van de raad van hoofdcommissarissen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding