"Ik vind het een eer om deze rol op me te mogen nemen. Marktplaats is één van de meest succesvolle eBay-ondernemingen," zegt Alessandro Coppo over zijn benoeming. "De site is gegroeid van c-to-c platform in tweedehands goederen naar het hart van de Nederlandse online handel. Meer dan negentig procent van de Nederlanders gebruikt Marktplaats tenminste een keer per jaar om onder meer nieuwe en tweedehands goederen, auto’s en diensten te vinden. Het is een uitdaging om Marktplaats.nl zo geliefd te houden onder de Nederlandse gebruikers en tegelijkertijd het groeipotentieel verder te benutten." Coppo volgt Eugenie van Wiechen op. Coppo heeft een lange staat van dienst als senior manager bij eBay.

 

Zie ook: Marktplaats past autorubriek aan

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding