Roggen neemt met ‘een goed gevoel’ zijn nieuwe uitdaging in de retailbusiness aan. "Ik heb in de 2,5 jaar die ik voor GM Nederland heb gewerkt prachtige ervaring opgedaan in een zeer dynamische onderneming. Nu er duidelijkheid is over de toekomst van het merk Opel is het een goed moment om de uitdagingen op de Nederlandse markt met een nieuw team aan te gaan."
De Mulder (54) brengt een schat aan ervaring mee vanuit zijn jarenlange carrière in de GM/Opel-organisatie. Ruime managementervaring binnen vrijwel alle disciplines van de organisatie garanderen een soepele continuering van de verkoop- en marketingactiviteiten voor Opel in Nederland. De in België woonachtige De Mulder neemt vanaf 15 juni zijn nieuwe positie in. Freddy De Mulder zal opereren vanuit het hoofdkantoor van General Motors Nederland in Breda. Hij rapporteert rechtstreeks aan Andy Dunstan, Executive Director Sales Opel Europe.
Dubbelman (39) was al een paar jaar werkzaam bij de importeur van Chevrolet in de functie van directeur sales & marketing, waarbij hij de dagelijkse leiding over Chevrolet Nederland al voor zijn rekening nam. In zijn nieuwe functie wordt hij nu ook eindverantwoordelijk voor de activiteiten van Chevrolet in Nederland en rapporteert Dubbelman rechtstreeks aan Chevrolet Europe GmbH. De benoeming is een direct gevolg van de recente ontwikkelingen binnen de wereldwijde GM-organisatie. De eindverantwoordelijkheid voor Chevrolet en Opel in Nederland viel tot voor kort onder René Roggen, die ervoor heeft gekozen elders een nieuwe baan te accepteren. Zijn functie is nu opgesplitst, waarbij Ronald Dubbelman de eindverantwoordelijkheid heeft gekregen over Chevrolet Nederland.Dubbelman wordt in zijn nieuwe functie ondersteund door Alex van Aalst, directeur finance.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding