Castrol is sponsor van het eindtoernooi. Op basis van de Castrol Index zal Koeman de prestaties van de teams en de spelers analyseren. De index is een wedstrijdanalysesysteem dat voetbalaldata en statistische analyse gebruikt om de prestaties van de spelers te beoordelen. De Performance-analisten van Castrol verzamelen en verwerken deze data en kennen aan iedere speler een score van 1 tot 10 toe. De index is beschikbaar via www.castrolfootball.com.

Als Castrol-ambassadeur schaart Ronald Koeman zich in het gezelschap van onder anderen voetballer Cristiano Ronaldo (Manchester United) en trainer Arsène Wenger van Arsenal. Volgens Han Velthuizen, Marketing Manager Benelux bij Castrol, vertegenwoordigt Koeman "het beste wat het Nederlandse voetbal heeft voortgebracht, eerst als speler en nu als gevierd trainer. Ronald streeft doorlopend naar maximale prestaties, zoals wij dat als Castrol ook doen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding