Senior Vice-president van Tesla Motors, Michael van der Sande, bevestigt tegenover AutoWeek dat hij in gesprek is met Rogier. "Ik heb goede hoop dat we zeer snel tot een akkoord komen. In eerste instantie gaat het dan om een benoeming tot Salesmanager voor de hele Benelux, tegen het einde van dit jaar willen we hier ook een dealervestiging openen."

Van der Sande benadrukt dat er geen enkele band is met Kroymans Corporation. "De familieband is eigenlijk toeval, wij werken alleen met volledig onafhankelijke dealers."
Tesla opende vorige maand zijn eerste Europese dealer in Londen. Op zeer korte termijn komen daar winkels in Monaco, Zürich en Munchen bij. Medio mei maakte Daimler bekend een strategische samenwerking aan te gaan met Tesla.

Rogier Kroymans heeft lange tijd in de Amerikaanse autobranche gewerkt. In april 2007 ging hij vervolgens voor zijn vaders bedrijf aan de slag. Hij kreeg toen de leiding over een dealergroep van Kroymans in Nijmegen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding