Dick Monté heeft een zeer ruime ervaring in de automotive industrie. Hij begon zijn carrière als branchesecretaris van de RAI vereniging, waarna hij in de jaren negentig de overstap maakte naar Bosal. Bij Bosal bekleedde hij tot op heden verschillende internationale directiefuncties. Bosal is een van de toonaangevende producenten van complete uitlaten en trekhaaksystemen die geleverd worden aan de wereldwijde automobielindustrie en aan de vervangingsmarkt. Bosal is opgericht in 1923 in Alkmaar. De Bosal Groep heeft wereldwijd meer dan veertig fabrieken in 25 landen en een personeelsbestand van ruim vijfduizend medewerkers. In 2008 bedroeg de omzet  842 miljoen euro.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding