Arjen de Jong stapt van het BMW-toneel

BMW-directeur Arjen de Jong (61) stopt begin volgend jaar bij BMW Group Nederland. Na 37 jaar in de autobranche, waaronder Rover en Volvo, treedt de extraverte directeur uit de spotlights.

Arjen de Jong werd in 1999 benoemd tot algemeen directeur bij BMW Group Nederland. Hij volgde als Rover-man de Duitser Wiese op. Hoewel de geldende regeling bij BMW Group voorschrijft dat een manager uit het topkader op zestig jaar afscheid neemt, heeft het BMW-hoofdkantoor in München De Jong in 2007 gevraagd langer aan te blijven als algemeen directeur. Tot zijn pensionering is Arjen de Jong de langstzittende directeur van een BMW landenorganisatie. Arjen de Jong is één van de weinige Rover-mensen die een carrière bij BMW wist te maken.

Naast zijn functie als algemeen directeur BMW Group Nederland was Arjen de Jong onder meer ruim vier jaar actief als voorzitter afdeling auto’s van de RAI Vereniging.

Reacties

Een automan in hart en nieren gaat ons verlaten, ja we worden allemaal een beetje ouder (hoor wie dit zegt). Maar de echte passie lijdt niet onder leeftijd, het zit in de genen. Ik hoop dat Arjen zijn passie naar zijn opvolger kan overdragen. Arjen, we zaten niet altijd op dezelfde golflengte, maar als wij dieper in onze ziel keken, viel dat eigenlijk best wel mee. Mag ik je in ieder geval nog een paar keer ontmoeten voor je echt vertrekt?
Geert Vermeer, voorzitter BOVAG Autodealers

Geplaatst door: Geert Vermeer op

Niet alleen een automan maar ook een vechter die gaat waarvoor hij staat, zo heb ik je lang geleden leren kennen en met je samengewerkt. Met respect voor wat je voor elkaar hebt gekregen. Volgens mij nog lang niet achter de geraniums, ben benieuwd wat je volgende battlefield zal zijn.

Pieter Breijs MBNL

Geplaatst door: P.Breijs op

Inderdaad een automan in hart en nieren Ik hoop dat je gaat genieten na al dat harde werken .Heel veel gezondheid en plezier toegewenst.
Groet Han van Renselaar

Geplaatst door: Han van Renselaar op

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is nu gekomen, maar waar gaat het nu naartoe?
Tot spoedig

Bert

Geplaatst door: Bert Waterman op

De oude Riemer zou zeggen dat dit veel te vroeg; dus veel te jong! BMW gaat Arjen zeker missen. Het is jammer dat een man met zo’n auto passie nu al met pensioen gaat. Kan me nauwelijks voorstellen dat je al 61 bent! Heel veel plezier en succes in alle dingen die je gaat doen!
Groet,
dolpff Wigbers
Volvo Auto India

Geplaatst door: Dolpff Wigbers op

Beste Arjen,
Na “onze”Volvo tijd uit het zicht verloren maar niet vergeten. Ik wens je een prachtig afscheid en hoop dat je lang en intensief van je nieuwe leven gaat genieten.

Geplaatst door: Peter Bijnen op

Hallo Arjen,

Kan helaas geen e-mail van je vinden, dus dan maar op deze manier.
20 maart Volvo Marketing reunie in de Steenoven te Helmond.
http://www.volvoreunie.nl

Groetjes, Herma Koot

Geplaatst door: Herma Koot op
Arjen de Jong stapt van het BMW-toneel - Automobielmanagement.nl

Arjen de Jong stapt van het BMW-toneel

BMW-directeur Arjen de Jong (61) stopt begin volgend jaar bij BMW Group Nederland. Na 37 jaar in de autobranche, waaronder Rover en Volvo, treedt de extraverte directeur uit de spotlights.

Arjen de Jong werd in 1999 benoemd tot algemeen directeur bij BMW Group Nederland. Hij volgde als Rover-man de Duitser Wiese op. Hoewel de geldende regeling bij BMW Group voorschrijft dat een manager uit het topkader op zestig jaar afscheid neemt, heeft het BMW-hoofdkantoor in München De Jong in 2007 gevraagd langer aan te blijven als algemeen directeur. Tot zijn pensionering is Arjen de Jong de langstzittende directeur van een BMW landenorganisatie. Arjen de Jong is één van de weinige Rover-mensen die een carrière bij BMW wist te maken.

Naast zijn functie als algemeen directeur BMW Group Nederland was Arjen de Jong onder meer ruim vier jaar actief als voorzitter afdeling auto’s van de RAI Vereniging.

Reacties

Een automan in hart en nieren gaat ons verlaten, ja we worden allemaal een beetje ouder (hoor wie dit zegt). Maar de echte passie lijdt niet onder leeftijd, het zit in de genen. Ik hoop dat Arjen zijn passie naar zijn opvolger kan overdragen. Arjen, we zaten niet altijd op dezelfde golflengte, maar als wij dieper in onze ziel keken, viel dat eigenlijk best wel mee. Mag ik je in ieder geval nog een paar keer ontmoeten voor je echt vertrekt?
Geert Vermeer, voorzitter BOVAG Autodealers

Geplaatst door: Geert Vermeer op

Niet alleen een automan maar ook een vechter die gaat waarvoor hij staat, zo heb ik je lang geleden leren kennen en met je samengewerkt. Met respect voor wat je voor elkaar hebt gekregen. Volgens mij nog lang niet achter de geraniums, ben benieuwd wat je volgende battlefield zal zijn.

Pieter Breijs MBNL

Geplaatst door: P.Breijs op

Inderdaad een automan in hart en nieren Ik hoop dat je gaat genieten na al dat harde werken .Heel veel gezondheid en plezier toegewenst.
Groet Han van Renselaar

Geplaatst door: Han van Renselaar op

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is nu gekomen, maar waar gaat het nu naartoe?
Tot spoedig

Bert

Geplaatst door: Bert Waterman op

De oude Riemer zou zeggen dat dit veel te vroeg; dus veel te jong! BMW gaat Arjen zeker missen. Het is jammer dat een man met zo’n auto passie nu al met pensioen gaat. Kan me nauwelijks voorstellen dat je al 61 bent! Heel veel plezier en succes in alle dingen die je gaat doen!
Groet,
dolpff Wigbers
Volvo Auto India

Geplaatst door: Dolpff Wigbers op

Beste Arjen,
Na “onze”Volvo tijd uit het zicht verloren maar niet vergeten. Ik wens je een prachtig afscheid en hoop dat je lang en intensief van je nieuwe leven gaat genieten.

Geplaatst door: Peter Bijnen op

Hallo Arjen,

Kan helaas geen e-mail van je vinden, dus dan maar op deze manier.
20 maart Volvo Marketing reunie in de Steenoven te Helmond.
http://www.volvoreunie.nl

Groetjes, Herma Koot

Geplaatst door: Herma Koot op