Het familiebedrijf Pon meent met de komst van Smalbraak de grote veranderingen die het  op zich af ziet komen beter op te kunnen vangen. Rottinghuis acht het een passend moment om zijn functie nu neer te leggen, mede omdat de onderneming er nu financieel ‘uitstekend’ voorstaat en hij tot uiterlijk 2011 aan zou blijven.

Henk Rottinghuis (53) is acht jaar directievoorzitter bij Pon Holding geweest. Hij volgde begon in 1993 als algemeen directeur Pon’s Automobielhandel. Hij stapte in 2000 de directie van van Pon Holdings binnen en werd na twee jaar voorzitter.

Mr. A.B. (Janus) Smalbraak startte in 2000 zijn Pon carrière als Director of Strategy & Development van Pon Holdings.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Bekijk de aanbieding