In deze (nieuwe) functie wordt hij onder meer verantwoordelijk voor de interne en externe betrekkingen (PR) van de holding en haar werkmaatschappijen. Meijer zal tevens optreden als woordvoerder van het bedrijf. De nieuwe functie is onderdeel van de groeistrategie 2010-2012 van The Alwaysbemobile Company.

Meijer heeft ruim twintig jaar internationale ervaring in marketing & communicatie, opgedaan aan zowel klant- als bureauzijde. Meijer was tot voor kort werkzaam als Brand Manager Europe voor Cadillac bij Kroymans. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van lichte bedrijfswagens bij Mercedes-Benz Nederland. In de nieuwe functie binnen The Alwaysbemobile Company ligt een sterke nadruk op de relatie met de branche- en publieke media, de (online) business & social media en het onderhouden van de publieke en bijzondere relaties van de groep.

Tot The Alwaysbemobile Company behoren de merkonafhankelijke bedrijfsvoertuigenbandenformules Profile Tyrecenter, Profile EuroService, Profile Tymacon en de retailformules Profile Tyrecenter, James Autoservice, 1,2,3///AutoService en abc Autoservice. Masters4Fleets.com is het Fleet Management bedrijf van The Alwaysbemobile Company. Vorig jaar draaide de totale onderneming meer dan driehonderd miljoen euro omzet. Het bedrijf is actief in België, Nederland en Roemenië.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding