Het was al eerder bekend geworden dat Nick Reilly, de baas van GM Europe, hoogstwaarschijnlijk de nieuwe baas van Opel zou worden en vandaag heeft GM inderdaad bevestigd dat Reilly de baas wordt. GM wil het management van GM Europe en van Opel in elkaar schuiven en er staat een grote reshuffle van managersposities op stapel, geïniteerd door ceo Ed Whitacre van GM. Hij wil de verantwoordelijkheden van de managers duidelijker hebben om ze er ook op te kunnen afrekenen.   

 

GM besloot vorig jaar, na een slepende verkoopprocedure aan Magna, Opel toch zelf te houden. Naar verwachting maakt het concern later deze maand bekend hoe het Opel weer winstgevend denkt te kunnen maken. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding