Sinds Harrie Schippers in 1986 bij DAF in dienst trad, heeft hij verschillende financiële functies bekleed binnen operations, marketing & sales, de bedrijfseconomische afdeling en als group controller. In 2003 werd hij benoemd tot directeur financiën en lid van de board of management van DAF Trucks. Harrie Schippers studeerde af in bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en rondde in 2007 het ‘executive program’ af aan Stanford University.

 

DAF Trucks is een dochteronderneming van het Amerikaanse Paccar Inc – een van de grootste producenten van zware trucks – is een toonaangevend producent van lichte, middelzware en zware vrachtwagens met in de EU een marktaandeel van bijna vijftien procent in de klasse boven vijftien ton. DAF heeft fabrieken in Nederland en België en produceert een compleet programma trekkers en bakwagens met voor elke toepassing het juiste voertuig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding