Rudolph Striekwold accountmanager bij Dragintra Fleet Services

Rudolph Striekwold (50) is in dienst getreden bij Dragintra Fleet Services als accountmanager Nederland

Striekwold is sinds 1989 werkzaam in de auto(lease)branche in verschillende functies, bijvoorbeeld  als fleetmanager/consultant bij de ROI groep, fleetmanager Maxeda / VendexKBB en daarvoor deed hij projecten bij onder meer Ford Nederland. Dragintra Fleet Services biedt  de mogelijkheid om het operationeel beheer van het wagenpark uit handen te geven. Het bedrijf is bekend van Fleet Pack, software om wagenparken te kunnen beheren. Het door Dragintra zelf ontwikkelde systeem won de Fleet & Business  Internet Innovations Award 2008. Het is een webbased systeem dat kan omgaan met bestanden van de leasemaatschappijen. Het pakket wordt inmiddels in achttien landen in Europa geleverd. Een aantal gerenommeerde bedrijven is klant bij Dragintra : SAP, Sara Lee, Mastercard Europe, Facilicom, McKinsey, Compass Groep, Gunnebo, Sony en Maas International.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rudolph Striekwold accountmanager bij Dragintra Fleet Services - Automobielmanagement.nl

Rudolph Striekwold accountmanager bij Dragintra Fleet Services

Rudolph Striekwold (50) is in dienst getreden bij Dragintra Fleet Services als accountmanager Nederland

Striekwold is sinds 1989 werkzaam in de auto(lease)branche in verschillende functies, bijvoorbeeld  als fleetmanager/consultant bij de ROI groep, fleetmanager Maxeda / VendexKBB en daarvoor deed hij projecten bij onder meer Ford Nederland. Dragintra Fleet Services biedt  de mogelijkheid om het operationeel beheer van het wagenpark uit handen te geven. Het bedrijf is bekend van Fleet Pack, software om wagenparken te kunnen beheren. Het door Dragintra zelf ontwikkelde systeem won de Fleet & Business  Internet Innovations Award 2008. Het is een webbased systeem dat kan omgaan met bestanden van de leasemaatschappijen. Het pakket wordt inmiddels in achttien landen in Europa geleverd. Een aantal gerenommeerde bedrijven is klant bij Dragintra : SAP, Sara Lee, Mastercard Europe, Facilicom, McKinsey, Compass Groep, Gunnebo, Sony en Maas International.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding