Bosal Groep benoemt Aad Goudriaan als ceo

De Bosal Groep heeft vandaag bekendgemaakt dat Aad Goudriaan met ingang van
1 april 2010 is benoemd tot ceo van de Bosal Groep. Goudriaan was sinds 2004 president-directeur bij DAF Trucks en vice-president van moederbedrijf Paccar Inc.

Karel Bos senior (82), voorzitter van de Bosal Groep zegt hierover: "Ik ben zeer verheugd met de komst van Aad naar de Bosal Groep. Hij heeft zijn sporen verdiend als inspirerend topman van een internationaal opererende onderneming. Niet in de laatste plaats gedurende de recente uitdagende en moeilijke economische periode."

Aad Goudriaan (50), studeerde in Rotterdam af als ingenieur scheepvaarttechniek en heeft een master Business Administration (MBA) van Nijenrode. Hij trad in 1987 in dienst bij DAF Trucks en bekleedde achtereenvolgens managementposities in logistiek, productie en marketing & sales voordat hij in 2004 werd benoemd tot president-directeur van DAF Trucks. Hij wordt bij DAF opgevolgd door Harrie Schippers.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosal Groep benoemt Aad Goudriaan als ceo - Automobielmanagement.nl

Bosal Groep benoemt Aad Goudriaan als ceo

De Bosal Groep heeft vandaag bekendgemaakt dat Aad Goudriaan met ingang van
1 april 2010 is benoemd tot ceo van de Bosal Groep. Goudriaan was sinds 2004 president-directeur bij DAF Trucks en vice-president van moederbedrijf Paccar Inc.

Karel Bos senior (82), voorzitter van de Bosal Groep zegt hierover: "Ik ben zeer verheugd met de komst van Aad naar de Bosal Groep. Hij heeft zijn sporen verdiend als inspirerend topman van een internationaal opererende onderneming. Niet in de laatste plaats gedurende de recente uitdagende en moeilijke economische periode."

Aad Goudriaan (50), studeerde in Rotterdam af als ingenieur scheepvaarttechniek en heeft een master Business Administration (MBA) van Nijenrode. Hij trad in 1987 in dienst bij DAF Trucks en bekleedde achtereenvolgens managementposities in logistiek, productie en marketing & sales voordat hij in 2004 werd benoemd tot president-directeur van DAF Trucks. Hij wordt bij DAF opgevolgd door Harrie Schippers.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding