Jos Habets directeur financiën DAF Trucks

Moedermaatschappij Paccar van DAF Trucks heeft vandaag bekendgemaakt dat Jos Habets met ingang van 1 april 2010 is benoemd tot directeur financiën van DAF Trucks. Hij zit daarmee ook in de raad van bestuur.

Jos Habets, die sinds 1998 bij DAF werkt, volgt Harrie Schippers op want die is gisteren benoemd tot president-directeur van DAF Trucks. Sinds Jos Habets bij DAF in dienst trad, heeft hij verschillende financiële functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed binnen de bedrijfseconomische afdeling en operations. In 2008 werd hij benoemd tot group controller voor DAF Trucks.

Voordat Habets bij DAF in dienst kwam, werkte hij zeven jaar in diverse financiële functies binnen de industrie en de transportbranche. Hij behaalde zijn mastertitel Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jos Habets directeur financiën DAF Trucks - Automobielmanagement.nl

Jos Habets directeur financiën DAF Trucks

Moedermaatschappij Paccar van DAF Trucks heeft vandaag bekendgemaakt dat Jos Habets met ingang van 1 april 2010 is benoemd tot directeur financiën van DAF Trucks. Hij zit daarmee ook in de raad van bestuur.

Jos Habets, die sinds 1998 bij DAF werkt, volgt Harrie Schippers op want die is gisteren benoemd tot president-directeur van DAF Trucks. Sinds Jos Habets bij DAF in dienst trad, heeft hij verschillende financiële functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed binnen de bedrijfseconomische afdeling en operations. In 2008 werd hij benoemd tot group controller voor DAF Trucks.

Voordat Habets bij DAF in dienst kwam, werkte hij zeven jaar in diverse financiële functies binnen de industrie en de transportbranche. Hij behaalde zijn mastertitel Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding