Dick Braakhekke doet freelance pr voor Saab Nederland

De Nederlandse Saab-importeur heeft Dick Braakhekke in de arm genomen voor de pr-activiteiten. Braakhekke werkte als pr-manager bij Opel en bij Kroymans (Cadillac, Corvette en Hummer) en is na het faillissement van Kroymans een eigen bureau begonnen.

Braakhekke PR zal Saab Nederland, tegenwoordig dochterbedrijf van Beherman, ondersteunen op het gebied van public relations. Tevens zal Dick Braakhekke optreden als uw eerste aanspreekpunt en in die hoedanigheid zal hij volgende week tijdens de autotentoonstelling van Genève dan ook op de Saab-stand te vinden zijn, zo meldt directeur Kees van den Berg van Saab Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dick Braakhekke doet freelance pr voor Saab Nederland - Automobielmanagement.nl

Dick Braakhekke doet freelance pr voor Saab Nederland

De Nederlandse Saab-importeur heeft Dick Braakhekke in de arm genomen voor de pr-activiteiten. Braakhekke werkte als pr-manager bij Opel en bij Kroymans (Cadillac, Corvette en Hummer) en is na het faillissement van Kroymans een eigen bureau begonnen.

Braakhekke PR zal Saab Nederland, tegenwoordig dochterbedrijf van Beherman, ondersteunen op het gebied van public relations. Tevens zal Dick Braakhekke optreden als uw eerste aanspreekpunt en in die hoedanigheid zal hij volgende week tijdens de autotentoonstelling van Genève dan ook op de Saab-stand te vinden zijn, zo meldt directeur Kees van den Berg van Saab Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding