Ghosn blijft aan als baas van Renault en Nissan

Carlos Ghosn heeft gezegd van plan te zijn de komende tijd aan te blijven als ceo van Renault en van Nissan. Al enige tijd zijn er geruchten over een mogelijk vertrek, in het bijzonder nadat hij vorig jaar zijn plaatsvervanger Patrick Pelata benoemde tot chief operating officer (coo) van Renault.

Ghosn heeft al eerder gezegd dat hij niet langer dan tien jaar op zijn post bij Nissan zou blijven, en daar is hij in 1999 begonnen. "Het feit dat ik een coo heb bij zowel Renault als bij Nissan is een normale evolutie. Ik geloof niet dat u dat moet zien als een voorbereiding op een pensionering", zei hij in Genève tegen het persbureau Reuters. Hij zei te verwachten dat de bestuursraad van Renault hem op 30 april voor nog eens vier jaar zal benoemen.  

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ghosn blijft aan als baas van Renault en Nissan - Automobielmanagement.nl

Ghosn blijft aan als baas van Renault en Nissan

Carlos Ghosn heeft gezegd van plan te zijn de komende tijd aan te blijven als ceo van Renault en van Nissan. Al enige tijd zijn er geruchten over een mogelijk vertrek, in het bijzonder nadat hij vorig jaar zijn plaatsvervanger Patrick Pelata benoemde tot chief operating officer (coo) van Renault.

Ghosn heeft al eerder gezegd dat hij niet langer dan tien jaar op zijn post bij Nissan zou blijven, en daar is hij in 1999 begonnen. "Het feit dat ik een coo heb bij zowel Renault als bij Nissan is een normale evolutie. Ik geloof niet dat u dat moet zien als een voorbereiding op een pensionering", zei hij in Genève tegen het persbureau Reuters. Hij zei te verwachten dat de bestuursraad van Renault hem op 30 april voor nog eens vier jaar zal benoemen.  

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding