Vincent Rambaud nieuwe ceo autofabrikant Peugeot

Per 2 april is Vincent Rambaud benoemd tot ceo van het merk Peugeot. Hij rapporteert aan Jean-Marc Gales, de merkendirecteur van moeder PSA.

Rambaud (51) studeerde aan de Ecole Polytechnique en kwam in 2002 bij PSA Peugeot Citroën. Hij werkte bij Panhard & Levassor en later bij Gefco. In 2007 werd hij directeur van de business unit voor de Mercosur-landen (zuidelijk gemeenschappelijke markt van Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay) en werd hij lid van het algemeen management committee van PSA Peugeot Citroën. In 2009 werd Rambaud directeur voor heel Latijns-Amerika.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vincent Rambaud nieuwe ceo autofabrikant Peugeot - Automobielmanagement.nl

Vincent Rambaud nieuwe ceo autofabrikant Peugeot

Per 2 april is Vincent Rambaud benoemd tot ceo van het merk Peugeot. Hij rapporteert aan Jean-Marc Gales, de merkendirecteur van moeder PSA.

Rambaud (51) studeerde aan de Ecole Polytechnique en kwam in 2002 bij PSA Peugeot Citroën. Hij werkte bij Panhard & Levassor en later bij Gefco. In 2007 werd hij directeur van de business unit voor de Mercosur-landen (zuidelijk gemeenschappelijke markt van Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay) en werd hij lid van het algemeen management committee van PSA Peugeot Citroën. In 2009 werd Rambaud directeur voor heel Latijns-Amerika.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding