Gerard Bolder nieuwe algemeen directeur Ford Nederland

Gerard Bolder volgt met ingang van 1 april 2010 Hans Schep op als algemeen directeur van Ford Nederland. Bolder is momenteel sales director en heeft bij Ford zowel in het binnen- als buitenland ruime ervaring opgedaan.

Met ingang van 1 april 2010 heeft Hans Schep, de huidige directeur, de functie aanvaard van regional director European sales operations bij Ford Europa. Hans heeft de functie van algemeen directeur drie jaar lang uitgevoerd. Hij wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de Ford-vestigingen in Ierland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Polen, Tsjechië, Roemenië, Hongarije, Griekenland en Turkije. Ook de zogenaamde ‘European Direct Markets’, landen voornamelijk gesitueerd in Oost Europa, Centraal-Azië en Noord-Afrika, waar Ford werkt met onafhankelijke importeurs, behoren tot zijn portfolio. De opvolger van Bolder wordt in een later stadium bekendgemaakt.

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Gerard,

Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe benoeming. Het zal je Ford hart goed doen het bedrijf te mogen leiden.

Veel succes

Geplaatst door: Cor Hoogveld ( Corconsult ) op

Geachte heer Gerard Bolder,
ik heb een probleem met de ford dealer hier in almere,het gaat over mijn garantie van onze auto wij hebben een garantie van 44 maanden,onze wagen hebt een grote beurt nodig en dat was in december we hebben beging december een afspraak gemaakt ik kan dan op 2 februari komen voor de service beurt nu de 9 januari brak er een veer aan de rechter kan van de auto en nu word er gesegt dat dat niet onder de garantie valt schandalig vind ik zelf ,op het momend dat ik een afspraak maak had de medewerker me kunnen vertelen dat ze der geen tijd voor hebben en me kunnen aan bieden om de wagen bij een ander ford dealer een service beurt te laten doe,nu ik vind het schandalig hoe we op deze minier worden behandeld,

ik hoop dat u, begrip hebt voor deze nog onbegreipelijke sitatie.

M.V.G Hans Lamers

het gaat om kenteken
33-TH-BF
ons telefoonnummer,
0365243942
0617244308

Geplaatst door: Hans Lamers op

Gaarne het e mail adres van de G Bolder inverbnd met klacht

Geplaatst door: Jolanda op
Gerard Bolder nieuwe algemeen directeur Ford Nederland - Automobielmanagement.nl

Gerard Bolder nieuwe algemeen directeur Ford Nederland

Gerard Bolder volgt met ingang van 1 april 2010 Hans Schep op als algemeen directeur van Ford Nederland. Bolder is momenteel sales director en heeft bij Ford zowel in het binnen- als buitenland ruime ervaring opgedaan.

Met ingang van 1 april 2010 heeft Hans Schep, de huidige directeur, de functie aanvaard van regional director European sales operations bij Ford Europa. Hans heeft de functie van algemeen directeur drie jaar lang uitgevoerd. Hij wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de Ford-vestigingen in Ierland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Polen, Tsjechië, Roemenië, Hongarije, Griekenland en Turkije. Ook de zogenaamde ‘European Direct Markets’, landen voornamelijk gesitueerd in Oost Europa, Centraal-Azië en Noord-Afrika, waar Ford werkt met onafhankelijke importeurs, behoren tot zijn portfolio. De opvolger van Bolder wordt in een later stadium bekendgemaakt.

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Gerard,

Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe benoeming. Het zal je Ford hart goed doen het bedrijf te mogen leiden.

Veel succes

Geplaatst door: Cor Hoogveld ( Corconsult ) op

Geachte heer Gerard Bolder,
ik heb een probleem met de ford dealer hier in almere,het gaat over mijn garantie van onze auto wij hebben een garantie van 44 maanden,onze wagen hebt een grote beurt nodig en dat was in december we hebben beging december een afspraak gemaakt ik kan dan op 2 februari komen voor de service beurt nu de 9 januari brak er een veer aan de rechter kan van de auto en nu word er gesegt dat dat niet onder de garantie valt schandalig vind ik zelf ,op het momend dat ik een afspraak maak had de medewerker me kunnen vertelen dat ze der geen tijd voor hebben en me kunnen aan bieden om de wagen bij een ander ford dealer een service beurt te laten doe,nu ik vind het schandalig hoe we op deze minier worden behandeld,

ik hoop dat u, begrip hebt voor deze nog onbegreipelijke sitatie.

M.V.G Hans Lamers

het gaat om kenteken
33-TH-BF
ons telefoonnummer,
0365243942
0617244308

Geplaatst door: Hans Lamers op

Gaarne het e mail adres van de G Bolder inverbnd met klacht

Geplaatst door: Jolanda op