Roger Rooden director finance & risk ING Car Lease

Met ingang van 1 mei 2010 is de Roger Rooden benoemd tot director finance & risk van ING Car Lease Nederland. Daarmee volgt hij Aernout Ammerlaan op die is benoemd tot general manager van ING Lease Deutschland.

Roger Rooden (45) is sinds 1989, na zijn studie aan de TU in Eindhoven, werkzaam bij ING waar hij verschillende managementfuncties heeft vervuld op het gebied van o.a. controlling  en credit risk. Sinds 2007 maakt de heer Rooden als cfo deel uit van het directieteam van ING Lease Nederland. Het directieteam van ING Car Lease Nederland bestaat per 1 mei 2010 uit John Spies (managing director), Ivo Lissone (director sales & marketing), Roger Rooden (director finance & risk), Luuk van Halder (director operations) en Joyce Missler (director ict).

ING Car Lease behoort met ruim tachtigduizend leaseauto’s tot de topdrie van autoleasemaatschappijen van Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich door een verfrissende aanpak en een kwalitatief hoogstaand en breed dienstenpakket, waarbij moderne ict- en e-commercetoepassingen het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda. ING Car Lease is onderdeel van ING Lease Holding en behoort tot de topvijf van automerkonafhankelijke leasemaatschappijen in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Roger Rooden director finance & risk ING Car Lease - Automobielmanagement.nl

Roger Rooden director finance & risk ING Car Lease

Met ingang van 1 mei 2010 is de Roger Rooden benoemd tot director finance & risk van ING Car Lease Nederland. Daarmee volgt hij Aernout Ammerlaan op die is benoemd tot general manager van ING Lease Deutschland.

Roger Rooden (45) is sinds 1989, na zijn studie aan de TU in Eindhoven, werkzaam bij ING waar hij verschillende managementfuncties heeft vervuld op het gebied van o.a. controlling  en credit risk. Sinds 2007 maakt de heer Rooden als cfo deel uit van het directieteam van ING Lease Nederland. Het directieteam van ING Car Lease Nederland bestaat per 1 mei 2010 uit John Spies (managing director), Ivo Lissone (director sales & marketing), Roger Rooden (director finance & risk), Luuk van Halder (director operations) en Joyce Missler (director ict).

ING Car Lease behoort met ruim tachtigduizend leaseauto’s tot de topdrie van autoleasemaatschappijen van Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich door een verfrissende aanpak en een kwalitatief hoogstaand en breed dienstenpakket, waarbij moderne ict- en e-commercetoepassingen het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda. ING Car Lease is onderdeel van ING Lease Holding en behoort tot de topvijf van automerkonafhankelijke leasemaatschappijen in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding