Marc McNabb commercieel directeur Maserati

Mark McNabb is benoemd tot wereldwijd commercial director van Maserati. McNabb, die tot nu toe de functie van ceo van Maserati Noord-Amerika bekleedde, blijft in die positie werkzaam en geeft vanaf nu invulling aan beide functies.

McNabb, die sinds 1 juni 2009 actief is als ceo van Maserati Noord-Amerika, rapporteert in zijn nieuwe functie aan Harald Wester, de ceo van Maserati. De vorige commerciel directeur, Raffaele Fusilli, verlaat de onderneming ‘om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marc McNabb commercieel directeur Maserati - Automobielmanagement.nl

Marc McNabb commercieel directeur Maserati

Mark McNabb is benoemd tot wereldwijd commercial director van Maserati. McNabb, die tot nu toe de functie van ceo van Maserati Noord-Amerika bekleedde, blijft in die positie werkzaam en geeft vanaf nu invulling aan beide functies.

McNabb, die sinds 1 juni 2009 actief is als ceo van Maserati Noord-Amerika, rapporteert in zijn nieuwe functie aan Harald Wester, de ceo van Maserati. De vorige commerciel directeur, Raffaele Fusilli, verlaat de onderneming ‘om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding